Velkommen til

Momo AcademyBeta

Vi samler alle med interesse i børneyoga, mindfulness og meditation. Vi har instruktører i hele landet

Bedre trivsel til børn i den digitale tidsalder

Er du instruktør?

Vi samler alle instruktører i hele Danmark, der laver mindfulness, yoga eller meditation med børn og unge. Kom og vær med. Vi giver dig synlighed, så børnene kan finde dig, vi hjælper med markedsføring, branding og salg. Vi giver dig kollegaer, fællesskab, videndeling og masser af værktøjer så du kan vækste din forretning og nå ud til endnu flere børn.

Læs mere

Er du skolelærer eller pædagog?

Er du fastansat og laver yoga, mindfulness eller meditation med børn eller unge i din hverdag? Vi vil så gerne have dig med på Momo Map også, så flere børn kan finde dig. Brug Momo til mere uddannelse, netværk, videndeling mm. Her får du et lys fællesskab, som du måske savner i hverdagen. Og får masser af inspiration.

Læs mere

Vil du gå til yoga?

Kunne du tænke dig at gå til yoga, mindfulness eller meditation? Vil du lære din indre verden at kende? Vil du finde ind til dine indre styrker? Vores instruktører lytter til dig og hjælper dig. Vi lærer dig, at du er præcis som du skal være. Og vi viser dig en masse øvelser, så du kan finde ro, når du synes verden larmer. Og så griner vi også ret meget.

Læs mere

Find din instruktør

Momos instruktører er små lys i deres lokalsamfund, som børn kan finde for at lære om selvkærlighed, indre ro, sindet, nærvær og kærlighed. Se hvem der er tæt på dig og dit barn på Momo Map

Momo Map

Mød dine lokale Momo’s

Læs mere om vores instruktører i mindfulness, yoga og meditation til børn. Vi har samlet Danmarks vildeste ildsjæle, som brænder for at hjælpe børn til bedre trivsel.

Vil du også være instruktør? Se vores abonnementer her. Snart kan hele Danmark også finde dig.

Vil du på kursus?

Se vores kurser til forældre, børn, skoler, institutioner, foreninger m.fl.

Besøg Momo Kurser

Besøg vores videncenter

Vil du vide mere om meditation, mindfulness og yoga til børn?

Her finder du viden i Momo Labs, kan prøve øvelser i Momo Gym og se nyt fra vores verden i Momo Blog

Besøg vores fine shop

Klar til at shoppe bøger, materialer mm.?

Besøg Momo Butikken
Top